به گزارش پایگاه خبری عصرتوس، این رویداد، ثمرهی همایشی بود که با حضور گستردهی خیرین و کارآفرینان از سراسر کشور که بنیاد بین المللی دکتر نبی برنامه ریزی آن را نموده بود برگزار شد؛ بانو رها، نیکوکار، مددکار اجتماعی و فعال حوزه زنان، که خود تجربهی تلخ زندان را از سر گذرانده است، با اشاره به انگیزهی شخصیاش برای کمک به این زنان، از مسیر پرفراز و نشیب زندگی خود و دغدغهی یاری رساندن به زنانی که به دلیل مشکلات مالی، گرفتار شدهاند، سخن گفت. او که تا کنون، موفق به آزادی ۲۵ زن و مادر زندانی شده است، از عزم راسخ خود برای ادامهی این راه و افزایش تعداد زندانیان آزاد شده، خبر داد.
این بانوی نیکوکار در گفتگو با خبرنگار عصرتوس گفت: به دلیل ضمانت مالی و ورشکستگی همسرم زندانی شدم و این اتفاق سبب شد که دغدغه کمک به زنانی مثل خودم را پیدا کنم و مسیر زندگیم تغییر کند.
او با بیان اینکه موفق به آزادی ۲۵ زن و مادر زندانی جرائم مالی با کمک بنیاد نبی و نیکوکاران شده است، افزود: ۲۷ سال سابقه ورزشی دارم و مادر دو فرزندم و از اسفند سال گذشته تا کنون ۲۵ زندانی را توانسته ام آزاد کنم و بزودی این تعداد به ۳۰ نفر خواهد رسید.
وی، دلیل زندانی شدن اغلب زنان را، عدم آگاهی، اعتماد بیجا به نزدیکان، همکار شدن و ضمانت خانواده دانست.
او از خاطرات زندان زنان گفت و از زنانی که فرزندانشان را در زندان به دنیا آوردند و زندگیشان به دلیل اعتماد به افراد خانواده شان را باخته اند.
دکتر علیرضا نبی مدیر بنیاد نیکوکاری نبی نیز با تأکید بر این اقدام خداپسندانه، از نقش آستان قدس رضوی در این امر تقدیر کرد و توضیح داد که ۵۰ زندانی آزاد شده، حاصل همکاری این بنیاد و آستان قدس رضوی بوده است. نبی با اشاره به اینکه اغلب این زنان، قربانی اعتمادهای بیجا و ضمانتهای مالی برای نزدیکان خود شدهاند، بر ضرورت افزایش آگاهی حقوقی زنان و احتیاط در اینگونه موارد، تأکید کرد.
گفتنی است؛ این مراسم با حضور پرشور بیش از ۶۰۰نیکوکار و کارآفرین در مشهد برگزار شد و بار دیگر جلوهای از همدلی و انساندوستی را به تصویر کشید و امید را در دل ۵۰ مادر زندانی نیازمند، زنده کرد.
۵۰ زندانی زن جرائم مالی آزاد شدند
- نویسنده : شهرزاد طاهری
- ارسال توسط : admin
- 112 بازدید
- بدون دیدگاه








