• امروز : پنج شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 21 May - 2026
0

روابط عمومی در آموزش و پرورش خط مقدم روایت خدمات نظام تعلیم و تربیت است

  • کد خبر : 21425
  • 28 اردیبهشت 1405 - 7:44
روابط عمومی در آموزش و پرورش خط مقدم روایت خدمات نظام تعلیم و تربیت است
رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی در جلسه شورای سیاست‌گذاری اطلاع‌رسانی این اداره کل با اشاره به جایگاه راهبردی روابط عمومی در نظام تعلیم و تربیت، بر ضرورت توجه جدی‌تر به ظرفیت‌ها، نیازها و چالش‌های این حوزه تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری عصرتوس به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، محمد رهنما در این جلسه ضمن خیرمقدم به معاونان، مشاوران و اعضای شورای سیاست‌گذاری اطلاع‌رسانی، تشکیل چنین جلساتی را فرصتی ارزشمند برای تبادل نظر، هم‌اندیشی و هماهنگی بیشتر در حوزه اطلاع‌رسانی دانست و اظهار کرد: بهره‌گیری از دیدگاه‌ها و تجربیات مدیران و مسئولان در سطوح مختلف می‌تواند به ارتقای کیفیت اطلاع‌رسانی و انسجام بیشتر فعالیت‌های رسانه‌ای در مجموعه آموزش و پرورش استان کمک کند.

وی با اشاره به نقش محوری روابط عمومی در ارتباط میان سازمان و جامعه افزود: روابط عمومی در دستگاه تعلیم و تربیت صرفاً یک واحد اطلاع‌رسانی نیست، بلکه به عنوان حلقه واسط میان آموزش و پرورش، رسانه‌ها، فرهنگیان، دانش‌آموزان و افکار عمومی، مسئولیتی خطیر در تبیین سیاست‌ها، تشریح برنامه‌ها و انعکاس خدمات و دستاوردهای نظام آموزشی بر عهده دارد.

رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از تصویر و برداشت جامعه از عملکرد آموزش و پرورش از طریق فعالیت‌های رسانه‌ای شکل می‌گیرد، گفت: اطلاع‌رسانی دقیق، سریع و مسئولانه در حوزه تعلیم و تربیت می‌تواند نقش مهمی در افزایش آگاهی عمومی، تقویت اعتماد اجتماعی و همراهی بیشتر خانواده‌ها با برنامه‌های آموزشی و تربیتی ایفا کند.

رهنما در ادامه با اشاره به ماهیت خاص فعالیت در حوزه روابط عمومی تصریح کرد: فعالیت در این حوزه محدود به زمان مشخصی نیست و همکاران روابط عمومی در بسیاری از مواقع به صورت شبانه‌روزی در حال رصد رویدادها، پیگیری اخبار، پاسخگویی به رسانه‌ها و تولید و انتشار محتوا هستند تا جریان اطلاع‌رسانی در مجموعه آموزش و پرورش با دقت، سرعت و مسئولیت‌پذیری دنبال شود.

وی افزود: گستردگی فعالیت‌های آموزش و پرورش در سطح استان و تعدد برنامه‌ها و رویدادها، مسئولیت روابط عمومی را دوچندان کرده است و کارشناسان این حوزه در اداره کل، نواحی و مناطق استان با وجود محدودیت‌های موجود، تلاش می‌کنند اخبار، فعالیت‌ها و دستاوردهای نظام تعلیم و تربیت را به صورت منسجم و حرفه‌ای به جامعه منعکس کنند.

رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی چالش‌های موجود در این حوزه اشاره کرد و اظهار داشت: حجم بالای مأموریت‌ها، تنوع فعالیت‌های رسانه‌ای، گستردگی مخاطبان و در عین حال محدودیت در منابع انسانی و امکانات، از جمله مسائل و چالش‌هایی است که همکاران روابط عمومی در مسیر انجام وظایف خود با آن مواجه هستند.

وی با تأکید بر لزوم تقویت جایگاه روابط عمومی در ساختار مدیریتی دستگاه تعلیم و تربیت خاطرنشان کرد: نگاه راهبردی به روابط عمومی و حمایت از این حوزه می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای کیفیت اطلاع‌رسانی، افزایش تعامل با رسانه‌ها و بهره‌گیری مؤثرتر از ظرفیت‌های ارتباطی در معرفی خدمات و دستاوردهای آموزش و پرورش باشد.

رهنما در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های کارشناسان روابط عمومی در سطح استان، نواحی و مناطق، بر ضرورت توجه بیشتر به توسعه زیرساخت‌های اطلاع‌رسانی، تأمین نیروی انسانی متخصص و استفاده از ظرفیت‌های حرفه‌ای در حوزه رسانه، مستندسازی و تولید محتوا تأکید کرد و خواستار برنامه‌ریزی برای تقویت و ارتقای جایگاه روابط عمومی در مجموعه آموزش و پرورش خراسان رضوی شد.

 

 

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=21425

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com