• امروز : پنج شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 21 May - 2026
0
با حضور استاندار خراسان رضوی صورت گرفت:

۳۷ دستگاه ماشین‌آلات آتش‌نشانی و خدمات شهری به شهرداری‌های استان تحویل داده شد

  • کد خبر : 20941
  • 27 آذر 1404 - 12:47
۳۷ دستگاه ماشین‌آلات آتش‌نشانی و خدمات شهری به شهرداری‌های استان تحویل داده شد
آیین تحویل ۳۷ دستگاه ماشین‌آلات آتش‌نشانی و خدمات شهری به شهرداری‌های خراسان رضوی با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری عصرتوس، غلامحسین مظفری در آیین تحویل ۳۷ دستگاه ماشین‌آلات آتش‌نشانی و خدمات شهری به شهرداری‌های خراسان رضوی اظهار کرد: خراسان رضوی استانی پهناور با ۳۴ شهرستان و ۹۷ شهر متنوع است؛ از مشهد که به‌تنهایی جمعیتی بیشتر از ۲۵ استان کشور دارد تا شهرهای تازه‌تأسیس، شهرهای کوهستانی با ترددهای سخت و شهرهایی با نیازها و ظرفیت‌های متفاوت.

وی افزود: در حوزه شهرداری‌ها که بخش عمده‌ای از رفاه، آسایش و آرامش مردم به آن بازمی‌گردد، در سال‌های اخیر یکی از اتفاقات مهم، جدا شدن بخشی از بودجه از دولت و اتکا به منابعی مانند مالیات بر ارزش افزوده بود که بخشی از نیاز شهرداری‌ها را تأمین می‌کند، اما واقعیت این است که نیاز مجموعه شهرداری‌ها به منابع مالی بیشتر از این‌هاست و توقعی که مردم از شهرداری‌ها دارند، بسیار بالاست.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: به همین دلیل یکی از اصلی‌ترین موضوعات در مجموعه شهرداری‌ها، موضوع ایجاد درآمدهای پایدار است. ما باید زمینه و شرایطی را فراهم کنیم که شهرداری‌ها به میزانی توانمند شوند که بتوانند خدمات بهتر و گسترده‌تری به مردم ارائه دهند.

مظفری تصریح کرد: بسیاری از موضوعات اقتصادی، عمرانی و مدیریتی به اشخاص و افراد برمی‌گردد. در مجموعه‌های مدیریتی، گاهی قوانین و منابع یکسان است، اما با تغییر مدیران، نتایج متفاوتی رقم می‌خورد. این نشان می‌دهد بخش عمده‌ای از تفاوت‌ها، مربوط به تفاوت‌های مدیریتی است. در مدیریت شهری نیز شورا و شهرداری نقش کلیدی، محوری و تعیین‌کننده داشته‌اند و دارند.

وی با اشاره به نزدیک بودن انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: به‌زودی وارد فرآیند انتخابات شوراها می‌شویم و بسیار مهم است که چه کسانی و با چه انگیزه، سابقه و تخصصی وارد این عرصه می‌شوند. هرکدام از ما در هر جایگاهی که هستیم، به‌ویژه مسئولان اجرایی، باید بدون دخالت، زمینه مشارکت حداکثری و باکیفیت را فراهم کنیم تا افراد توانمند بتوانند در ترکیب شوراها نقش‌آفرینی کنند.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: منابع محدودی در اختیار یک سیستم قرار می‌گیرد که این سیستم باید نیازهای شهرها و مناطق را پوشش دهد. منابع مالی شهرداری‌ها در بسیاری از موارد چندین برابر اعتبارات تملک دارایی استان است، بنابراین مدیریت این منابع نیازمند افرادی با نگاه توسعه‌ای، انگیزه خدمت صادقانه و بی‌منت و باور به انجام کارهای بزرگ است.

مظفری ادامه داد: امیدواریم در ماه‌های آینده این فرصت فراهم شود تا با بهره‌گیری از تجربیات گذشته، در دوره جدید شوراها و مدیریت شهری، بهترین شرایط ممکن رقم بخورد. در کنار شهرداری‌ها، سازمان همیاری شهرداری‌های استان یک ظرفیت بسیار مهم است و هرچه این سازمان قدرتمندتر و توانمندتر باشد، خدمات بیشتری می‌تواند به شهرداری‌ها ارائه دهد. کمک به این سازمان، کمک مستقیم به شهرداری‌هاست.

وی تأکید کرد: این‌که سازمان همیاری چه نقشی ایفا کند، به باور و نگاه مدیران آن بازمی‌گردد. اگر باور داشته باشیم که این سازمان می‌تواند نقش تحول‌گرا، مؤثر و رو به جلو در استان داشته باشد، قطعاً می‌تواند پیشران توسعه باشد. خراسان رضوی شرایط متفاوتی با دیگر استان‌ها دارد و باور ما این است که خراسان باید به‌معنای واقعی پیشران توسعه کشور باشد.

استاندار خراسان رضوی گفت: ما در بسیاری از حوزه‌ها نقش ملی و حتی فراملی داریم. سال گذشته بیش از سه میلیون و ۶۰۰ هزار زائر و گردشگر خارجی به استان وارد شدند و باید بررسی کنیم سطح خدماتی که به آنان ارائه می‌دهیم، تا چه اندازه با شأن و جایگاه خراسان رضوی تناسب دارد. شهرداری‌ها می‌توانند محور اصلی ارتقای این خدمات باشند.

مظفری افزود: همه امور زندگی مردم، از تولد تا بسیاری از مراحل زندگی، به شهرداری‌ها گره خورده است. این نقش زمانی به‌درستی ایفا می‌شود که شهرداری‌ها منابع مالی کافی و توانمندی لازم را داشته باشند. برای این توانمندی، باید ایده داشت، از مشاوران توانمند استفاده کرد، خود را محتاج آموزش و مشورت دانست و حتی از تجربه‌های ناموفق و شکست‌ها نیز درس گرفت.

وی ادامه داد: ما سرمایه‌های ارزشمندی در استان داریم؛ از استانداران پیشین و نمایندگان ادوار مجلس گرفته تا مدیران شهری گذشته و نخبگان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی. شهرداری‌ها می‌توانند محور همگرایی و هم‌افزایی این ظرفیت‌ها باشند. بسیاری از شهرهای منطقه، از نظر تمدنی و توسعه‌ای، مشهد و خراسان را الگو قرار می‌دهند و این ظرفیت بزرگی است که باید از آن استفاده کرد.

استاندار خراسان رضوی در بخش پایانی سخنان خود گفت: اتفاقاتی که امروز در حوزه تجهیز شهرداری‌ها به ماشین‌آلات مورد نیاز رقم خورده، یک حرکت اساسی و رو به جلو است. این تجهیزات یک نیاز حداقلی اما ضروری برای ارتقای خدمات شهری است. در همه حوزه‌ها باید تلاش کنیم خراسان رضوی ارتقا پیدا کند. فضای کسب‌وکار استان که سال گذشته رتبه ۲۲ کشور را داشت، امسال به رتبه نخست رسیده و این نشان می‌دهد ظرفیت کار بزرگ در استان وجود دارد. باور داشته باشیم که می‌توان در خراسان رضوی کارهای بزرگ انجام داد و از فرصت‌های کوتاه مدیریتی، به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.

همچنین ابوالفضل طیبی، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی، در حاشیه آیین تحویل ۳۷ دستگاه ماشین‌آلات آتش‌نشانی و خدمات شهری به شهرداری‌های استان اظهار کرد: این مرحله، سومین مرحله تحویل خودروهای تخصصی شهرداری‌هاست و اصلی‌ترین نکته، تکیه جدی ما بر توان داخلی است؛ به‌گونه‌ای که کاربری این خودروها و بخش قابل توجهی از فرآیندهای مربوط به آن توسط متخصصان داخلی انجام شده است و قطعاً در ادامه مسیر، اتفاقات بهتری برای شهرداری‌ها رقم خواهد خورد.

وی افزود: تاکنون ۱۹۸ دستگاه خودرو و تجهیزات با رقم ریالی حدود ١/١ همت در اختیار شهرداری‌های استان قرار گرفته است و آرزوی ما این است که همزمان با تجهیز شهرداری‌ها به ماشین‌آلات و سیستم‌های روز دنیا و نوسازی ناوگان فرسوده، بتوانیم در ارتقای دانش شهرداری‌ها نیز گام‌های موثری برداریم.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی ادامه داد: این ارتقای دانش باید در تمامی حوزه‌ها، از جمله حوزه‌های فنی، شهرسازی، خدمات شهری و سایر موضوعات مدیریت شهری اتفاق بیفتد تا در نهایت بتوانیم مدیریت شهری را در سازمان همیاری شهرداری‌های استان خراسان را ارتقا دهیم. هدف ما این است که با این رویکرد، نقش موثرتر و پررنگ‌تری در آبادانی شهرها ایفا کنیم.

 

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=20941

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 8در انتظار بررسی : 8انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com