به گزارش پایگاه خبری عصر توس, مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: طی ۷ ماه سال جاری ۱۲ هزار و ۱۲۶ میلیارد تومان از درآمدهای عمومی استان وصول شده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۸ درصد رشد داشته است.
سید حامد حسینی، افزود: طی ۷ ماه سال جاری ۱۲ هزار و ۱۲۶ میلیارد تومان از درآمدهای عمومی استان وصول شده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۸ درصد رشد داشته است.
وی گفت: درآمد مصوب ۷ ماه نخست سال جاری مبلغ ۱۱ هزار ۵۲۶ میلیارد تومان بوده که که با توجه به مبلغ وصول شده حدود ۶۰۰ میلیارد تومان وصولی مازاد داشتهایم؛ این رقم نشاندهنده تحقق ۱۰۵ درصدی درآمدهای عمومی وصول شده نسبت به رقم مصوب این مدت است.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی با اشاره به اینکه بیش از ۹۶ درصد درآمدهای عمومی استان از محل درآمدهای مالیاتی بوده است، افزود: عملکرد این درآمدها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۱ درصد رشد داشته است. سایر درآمدهای استان مربوط به درآمدهای ثبت اسناد، نیروی انتظامی، گمرک و … است.
حسینی گفت: در ۷ ماه سال جاری از مبلغ ۱۱ هزار و ۱۳۴ میلیارد تومان درآمد مصوب مالیاتی، ۱۱ هزار و ۷۳۱ میلیارد تومان وصول شده که ۵۸ درصد آن به مبلغ ۶ هزار و ۷۸۲ میلیارد تومان وصولی مالیات مستقیم و ۴۲ درصد به مبلغ ۴ هزار و ۹۴۹ میلیارد تومان وصولی مالیاتهای غیرمستقیم بوده است.








