• امروز : شنبه - ۲ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 7 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Saturday - 23 May - 2026
2

خراسان رضوی رو به گرمی می رود

  • کد خبر : 9378
  • 30 فروردین 1403 - 10:31
خراسان رضوی رو به گرمی می رود
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: دمای هوای در استان از صبح امروز روند افزایشی گرفت که این روند موجب گرم شدن هوا در روزهای آینده خواهد شد.

زهرا آهنگرزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری عصر توس افزود: این روند افزایشی موجب افزایش پنج تا هشت درجه ای دما می شود که در مناطق جنوبی و شرقی محسوس تر خواهد بود.

وی ادامه داد: روز گذشته، بارش های پراکنده مناطق جنوبی خراسان رضوی را فرا گرفت که کاخک گناباد با ۶ و نیم میلیمتر بیشترین میزان بارش را به ثبت رسانده است.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی تصریح کرد: وزش باد یکی دیگر از پدیده های غالب در استان است که در مناطق غربی با احتمال وقوع خسارت خواهد بود.

آهنگرزاده افزود: در شبانه روز گذشته، قوچان با چهار و سرخس با ۲۵ درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان های استان بوده اند و در همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی ۱۲ تا ۱۹ درجه را به ثبت رسانده است.

وی اضافه کرد: دمای فعلی مشهد ۲۰ درجه است که طبق تحلیل نقشه ها و مدل های هواشناسی امروز بین ۱۱ تا ۲۳ درجه در نوسان خواهد بود.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=9378

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com