• امروز : جمعه - ۱ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 6 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Friday - 22 May - 2026
7

تعطیلی حدود ۲۰۰ مهد کودک غیر مجاز در خراسان رضوی

  • کد خبر : 7060
  • 14 آبان 1402 - 7:21
تعطیلی حدود ۲۰۰ مهد کودک غیر مجاز در خراسان رضوی
معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی گفت: در سال گذشته حدود ۲۰۰ مهد کودک غیر مجاز در استان شناسایی و تعطیل شدند.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، آذر رشیدی در خصوص تعداد مهد کودک‌های استان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۰۲۳ مهد کودک در استان و ۶۰۰ مهد کودک در مشهد داریم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تعداد مهد کودک‌های شهر مشهد مناسب است، عنوان کرد: در برنامه سازمان تعلیم و تربیت، کیفیت مد نظر است، بنابراین از نظر کمیت محدودیتی برای رقابت وجود ندارد.

معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی در خصوص مهد کودک‌های غیر مجاز گفت: در سال گذشته حدود ۲۰۰ مهد کودک غیر مجاز در استان شناسایی و تعطیل شدند.

رشیدی بیان کرد: به دلیل اینکه افراد پذیرش شده در مهد کودک‌ها هنوز در سامانه ثبت نشده، میزان پذیرش به صورت قطعی مشخص نیست اما پیش‌بینی ما حدود ۷۰ هزار نفر است.

وی در خصوص میزان شهریه مهد کودک‌ها تصریح کرد: تا زمانی که اطلاعات کودکستان‌ها در سامانه به طور کامل ثبت نشود، کف و سقف میزان شهریه مشخص نخواهد بود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی با بیان اینکه آموزش‌ها در مهد کودک‌ها باید متناسب با محتوای ارائه شده در یارستان باشد، عنوان کرد: تعدادی از مهد کودک‌ها زیر نظر بهزیستی بودند که اکنون همه آن‌ها زیر نظر آموزش‌وپرورش قرار گرفته‌اند.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=7060

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com