• امروز : پنج شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 21 May - 2026
1
فرماندار قوچان خبر داد؛

تحقق ۴۰ درصدی تعهد اشتغال قوچان و کسب رتبه نخست استان در جذب اعتبارات اشتغال‌زایی

  • کد خبر : 20363
  • 13 آبان 1404 - 4:08
تحقق ۴۰ درصدی تعهد اشتغال قوچان و کسب رتبه نخست استان در جذب اعتبارات اشتغال‌زایی
فرماندار قوچان از تحقق ۴۰ درصدی تعهد اشتغال سال ۱۴۰۴ این شهرستان خبر داد و گفت: قوچان با دریافت ۸ میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، رتبه نخست استان را در جذب اعتبارات اشتغال‌زایی کسب کرده است

به گزارش پایگاه خبری عصرتوس، رسول فرزادفرد در جلسه کارگروه اشتغال این شهرستان، با اشاره به دستاوردهای قابل توجه قوچان در حوزه اشتغال‌زایی گفت: از مجموع ۷۹ میلیارد تومان اعتبار تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ که در اسفندماه سال گذشته به استان ابلاغ شد، شهرستان قوچان با معرفی طرح‌هایی به ارزش ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بانک‌های توسعه تعاون، رفاه کارگران و صندوق کارآفرینی امید و با دریافت ۸ میلیارد تومان پرداختی، حائز رتبه نخست استان شده است.

وی با تقدیر از عملکرد ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت و همچنین بانک‌های عامل، این موفقیت را حاصل همکاری مؤثر دستگاه‌های اجرایی شهرستان عنوان کرد و افزود: این هماهنگی و تعامل، نمونه‌ای از کار جمعی در مسیر تحقق اهداف اشتغال‌زایی است.

فرماندار قوچان در ادامه اظهار کرد: بر اساس گزارش سامانه رصد اشتغال، تاکنون معادل ۴۰ درصد از تعهد اشتغال مصوب شهرستان قوچان برای سال ۱۴۰۴ محقق شده است. از مجموع هدف‌گذاری ایجاد اشتغال برای ۱۷۷۹ نفر، تاکنون ۷۱۵ فرصت شغلی توسط دستگاه‌های اجرایی شهرستان در این سامانه ثبت شده است.

فرزادفرد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه‌های حمایتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: برای تشویق واحدهای تولیدی و خدماتی به جذب نیروی کار فارغ‌التحصیل دانشگاهی، مقرر شده است حقوق سه ماه نخست اشتغال این افراد از سوی وزارت کار پرداخت شود و همچنین به مدت ۱۲ ماه، حق بیمه سهم کارفرما برای آنان بخشوده خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم آمادگی دستگاه‌ها برای جذب اعتبارات جدید اشتغال‌زایی تصریح کرد: اعتبارات اشتغال‌زایی سال ۱۴۰۳ هنوز به بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی ابلاغ نشده است، اما لازم است مدیران شهرستان از هم‌اکنون با پیگیری جدی، زمینه جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات تکلیفی و تبصره ۱۸، سال جاری را فراهم کنند.

فرماندار قوچان با تأکید بر رویکرد فعالانه مدیران در حوزه اشتغال ادامه داد: مدیران نباید منتظر مراجعه متقاضیان باشند، بلکه باید به‌صورت میدانی و فعال به سراغ سرمایه‌گذاران و کارآفرینان بروند و شرایط لازم را برای سرمایه‌گذاری آنان فراهم کنند.

فرزادفر در پایان خاطرنشان کرد: معیار اصلی ارزیابی عملکرد مدیران در پایان سال، میزان موفقیت آنان در پیگیری طرح‌های اشتغال‌زایی، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و جذب سرمایه‌گذاران جدید خواهد بود.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=20363

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 3انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com