• امروز : یکشنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 8 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Sunday - 24 May - 2026
1
استاندار خراسان رضوی:

بزرگان فرهنگ و ادب، سرمایه‌های بی‌بدیل استان هستند

  • کد خبر : 17503
  • 26 فروردین 1404 - 16:04
بزرگان فرهنگ و ادب، سرمایه‌های بی‌بدیل استان هستند
استاندار خراسان رضوی با اشاره به نقش بی‌نظیر مفاخر فرهنگی در تاریخ و توسعه این استان، بر لزوم توجه و استفاده از ظرفیت شخصیت‌های برجسته‌ چون فردوسی، عطار و شفیعی کدکنی برای اعتلای فرهنگ و پیشرفت خراسان رضوی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، در مراسم بزرگداشت عطار نیشابوری و نکوداشت استاد شفیعی کدکنی که در شهر کدکن برگزار شد، بیان کرد: «شخصیت‌های بزرگ فرهنگی، سرمایه‌های عظیم استان خراسان رضوی هستند و باید با افتخار، راه آنان را ادامه دهیم.»

وی با اشاره به تاریخ غنی خراسان، اظهار داشت: «در این منطقه بیش از هزار سال است که پیوند میان فرهنگ ایرانی و اسلامی شکل گرفته است؛ از دوران ورود اسلام به کشور تا نخستین پایتخت ایران پس از اسلام که در خراسان قرار داشت.»

مظفری با نام بردن از شخصیت‌های فرهیخته‌ای همچون فردوسی، امام محمد غزالی، عطار نیشابوری و خیام، تأکید کرد: «این افراد، سرمایه‌های ماندگار استان ما هستند و تلاش برای توسعه فرهنگ خراسان، باید با اتکا به آثار و نام این بزرگان صورت گیرد.»

استاندار خراسان رضوی همچنین به نقش تعامل و همراهی مردم و مسئولان در تحقق اهداف فرهنگی اشاره نمود و افزود: «برای توسعه زیرساخت‌های شهری و پیشبرد اهداف فرهنگی، همکاری تمام اقشار جامعه ضروری است.»

وی در ادامه خاطر نشان کرد: «با تمام توان در خدمت مردم شهر کدکن هستیم و مسائل و دغدغه‌های این شهر را با جدیت پیگیری خواهیم کرد تا شاهد رشد و پیشرفت بیشتر این خطه باشیم. بدون تردید، با همبستگی و تلاش جمعی، آینده بهتری برای کدکن و استان خراسان رضوی رقم خواهیم زد.»

کدکن؛ زادگاه مفاخر فرهنگی

استاندار خراسان رضوی در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگاران گفت: «شهر کدکن یکی از مناطق تاریخی و با پیشینه تمدنی در استان است. بزرگان بسیاری در این شهر پرورش یافته‌اند و نام آنان همچنان در دل ایران می‌درخشد.»

مظفری با تقدیر از برگزاری باشکوه بزرگداشت عطار در کدکن، افزود: «این مراسم از باکیفیت‌ترین و غنی‌ترین آیین‌هایی بود که در این شهر برگزار شد.» وی نصب تندیس استاد شفیعی کدکنی در ورودی شهر را اقدامی ارزشمند از سوی شهردار کدکن دانست و گفت: «این امر نشان‌دهنده قدرشناسی مردم کدکن نسبت به مفاخرشان است و می‌تواند سبب شود وابستگان این منطقه، بیشتر به این دیار سر بزنند.»

استاندار خراسان رضوی از دیگر مفاخر کدکنی، چه در ایران و چه خارج از کشور خواست برای توسعه منطقه زادگاه خود مشارکت و همکاری داشته باشند.

فرهنگ و هنر؛ اولویتی مهم در سیاست‌گذاری استان

در این مراسم، مجتبی شجاعی معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه نیز با اشاره به نام‌گذاری امسال به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» و تأکید بر بسیج همه ظرفیت‌های ملی برای تحقق این هدف، اظهار کرد: «باید فرهنگ و هنر را در اولویت برنامه‌های توسعه استان قرار داد.»

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=17503

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com