• امروز : شنبه - ۲ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 7 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Saturday - 23 May - 2026
3

بازگرداندن بیش از ۲۱ هزار افغانستانی از طریق مرزهای خراسان رضوی

  • کد خبر : 7226
  • 23 آبان 1402 - 7:56
بازگرداندن بیش از ۲۱ هزار افغانستانی از طریق مرزهای خراسان رضوی
مشهد- فرمانده مرزبانی خراسان رضوی از بازگرداندن بیش از ۲۱ هزار نفر از اتباع کشور افغانستان طی ۹ روز گذشته توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس, سردار مجید شجاع اظهار کرد: در راستای برخورد با حضور غیرقانونی اتباع کشورهای خارجی در خاک جمهوری اسلامی ایران، مرزبانان و پلیس در داخل کشور با شناسایی افراد غیر مجاز حاضر برخورد قانونی کردند.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی بیان کرد: مرزبانان هنگ مرزی تایباد موفق شدند ۲۱ هزار و ۴۰۷ نفر از اتباع کشور افغانستان که به صورت غیرمجاز در داخل کشور حضور داشتند، توسط مرزبانان استان در نقطه صفر مرزی در بدو ورود دستگیر و تحویل نماینده کشور افغانستان از منطقه دوغارون کنند.

وی گفت: هر یک از اتباع کشورهای خارجی باید از طریق دروازه‌های رسمی و قانونی وارد کشور شوند در غیر این صورت بخورد قاطع با آنها صورت می‌گیرد.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=7226

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com