• امروز : جمعه - ۱ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 6 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Friday - 22 May - 2026
2

انتخابات در « برهه حساس کنونی»!

  • کد خبر : 13391
  • 04 تیر 1403 - 5:00
انتخابات در « برهه حساس کنونی»!
✔️عصرتوس،جلالیان  اصطلاح « برهه حساس کنونی» آنقدر تکراری و نخ نما شده است که در اغلب موارد، احساس ناخوشایندی در ما ایجاد می کند

امروز ، اما، جمهوری اسلامی ایران واقعا در « برهه حساس کنونی» قرار دارد و علاج ( ولو موقتش) ، حضور حداکثری شهروندان در انتخابات هشتم تیر است.
اولا: بنا بر اعتراف یکی از سران « نهاد انقلابی…» ، جمهوری اسلامی ۳ انتخابات با درصد مشارکت پایین را پشت سر گذاشته و اینک بیش از پیش به انتخاباتی پرشور و پر شمار نیازمند است تا مردم را پشت سر خود نگهدارد و نظامی « مردمی» جلوه کند.

ثانیا: جنگ « طوفان الاقصی» در حال گسترش به لبنان و احتمالا پس از آن، یمن است. به عبارت دیگر، « عمق راهبردی» جمهوری اسلامی، شدیداً تهدید می شود و حکومت به همراهی مردم در دفاع از حزب الله لبنان و انصارالله یمن نیاز دارد( حداقل خواسته اش این است که ایرانیان ، مخالفت جدی نکنند).

ثالثا: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در مهرماه پیش روست. مردم ایران و جهان قطعا میزان مشارکت مردم در انتخابات ایران و آمریکا را قیاس خواهند کرد و برای جمهوری اسلامی افت خواهد داشت اگر میزان مشارکت آمریکایی به طرز معناداری از ایرانی ها بیشتر باشد. در چنین صورتی، قدرت چانه زنی مقامات در تعامل احتمالی با آمریکا ( ولو به صورت غیرمستقیم) افزایش و یا بالعکس، کاهش خواهد یافت.

به قول خودشان ، « میدان» و « دیپلماسی» با رای مردم دوام و قوام خواهد یافت.
الان برای جمهوری اسلامی، فارغ از این که چه کسی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، اصل مشارکت مردم در انتخابات روز جمعه از نان شب واجب تر است.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=13391

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com