• امروز : پنج شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 21 May - 2026
0
معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار:

استقرار اتاق بازرگانی در سبزوار با جدیت پیگیری می‌شود

  • کد خبر : 20542
  • 22 آبان 1404 - 3:26
استقرار اتاق بازرگانی در سبزوار با جدیت پیگیری می‌شود
معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار گفت: استقرار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی در این شهرستان به عنوان پیشران توسعه اقتصادی و مطالبه جدی مردم و تولیدکنندگان، با جدیت در حال پیگیری است.

به گزارش پایگاه خبری عصرتوس، حامد قربانی در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری پهنه غربی خراسان رضوی اظهار کرد: استقرار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی حق مسلم مردم و تولیدکنندگان سبزوار است و تحقق این مطالبه با جدیت در حال پیگیری است.

وی افزود: با توجه به پیشینه سبزوار در حوزه تجارت، ایجاد این اتاق نقشی حیاتی در توسعه همه‌جانبه منطقه دارد. بر مبنای اسناد تاریخی، سبزوار از دیرباز خاستگاه اصلی تجارت در مسیر جاده تاریخی ابریشم بوده است. از این‌رو در دولت چهاردهم موضوع استقرار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی که خواسته تولیدکنندگان، تجار، سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی است را دنبال می‌کنیم.

قربانی با بیان اینکه استقرار این اتاق موجب گشایش در تبادلات اقتصادی، صادرات و فعالیت‌های بخش خصوصی خواهد شد، تصریح کرد: برخی موانع و تنگ‌نظری‌های گذشته باعث شد فرآیند استقرار این اتاق در سبزوار طولانی شود، اما اکنون با رویکرد حمایتی دولت چهاردهم، مسیر اجرای آن هموارتر شده است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار در ادامه گفت: برنامه هفتم توسعه، تکالیفی را در حوزه اشتغال، سرمایه‌گذاری و صیانت از وضعیت موجود بر عهده مسئولان اجرایی گذاشته است که با عزم دولت چهاردهم، رتبه‌های اقتصادی استان در سطح کشور رشد یافته است.

وی افزود: نوسانات اقتصادی، تورم، کمبود زیرساخت‌ها، پیچیدگی قوانین اداری به‌ویژه بروکراسی بانکی و ضعف سیستم حمایتی از تولیدکنندگان و کارآفرینان، از جمله موانع اصلی پیش‌روی کارگروه‌های اشتغال و سرمایه‌گذاری است که باید برطرف شود.

قربانی اظهار کرد: بحران بیکاری در سبزوار واقعی و غیرقابل انکار است. با حمایت از سرمایه‌گذاران، تقویت بخش خصوصی، توسعه کارآفرینی و سرمایه‌گذاری‌های نوین و فناورانه با محوریت دانشگاه‌ها، بخشی از این مشکل برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: نرخ بیکاری در شهرستان ۳۶۵ هزار نفری سبزوار با وجود ظرفیت‌های فراوان صنعتی، معدنی، کشاورزی و دامی ۱۰/۳ درصد است که نسبت به سایر نقاط استان بالاتر است. یکی از عوامل این وضعیت، عدم تناسب رشته‌های دانشگاهی با قابلیت‌های شهرستان است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار گفت: یکی از مشکلات اساسی در زمینه اشتغال، نبود پیوند مؤثر میان مهارت‌آموزی و بازار کار است. بهره‌گیری از ظرفیت دانشکده‌های مهارتی و سازمان فنی و حرفه‌ای می‌تواند آینده‌ای روشن برای جویندگان کار رقم بزند.

وی افزود: بخش تعاون با وجود ۷۶۶ تعاونی فعال، یکی از ظرفیت‌های ارزشمند اشتغال در سبزوار است که با رفع برخی مشکلات مدیریتی، زیرساختی، اداری و قانونی، می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی و افزایش ارزش افزوده منجر شود.

قربانی ادامه داد: انتظار می‌رود اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به رفع مشکلات تعاونی‌ها نگاه ویژه‌تری داشته باشد و با راه‌اندازی اتاق تعاون، گشایشی در حوزه اختیارات و بسترهای قانونی برای تعاونی‌های منطقه ایجاد کند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی و شیلاتی سبزوار گفت: برخی واحدهای تولیدی در حوزه کشاورزی، صنعتی و دانش‌بنیان این منطقه برای تداوم فعالیت خود نیازمند تسهیلات سرمایه در گردش هستند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار افزود: منطقه ویژه اقتصادی سبزوار فرصتی تمام‌عیار برای توسعه سرمایه‌گذاری و ارتقای اشتغال غرب خراسان رضوی به شمار می‌رود که در گذشته به دلیل برخی دیدگاه‌ها با موانعی روبه‌رو شده بود. تمام تلاش ما بر رفع سریع این موانع متمرکز است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تعهد اشتغال شهرستان برای سال جاری ٣۲۶۳ نفر تعیین شده که تاکنون ١۵۳۰ مورد آن محقق شده است. انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی ضمن پیگیری جذب تسهیلات، اشتغال ایجادشده خود را در سامانه رصد ثبت کنند.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=20542

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com