• امروز : پنج شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 21 May - 2026
0

اخذ حدود هزار سند واحد‌های تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی

  • کد خبر : 21364
  • 15 اردیبهشت 1405 - 5:02
اخذ حدود هزار سند واحد‌های تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی از تکمیل فرآیند تبدیل اسناد دفترچه‌ای به کاداستر و صدور بیش از هزار سند تک‌برگ برای واحدهای تولیدی خبر داد و اعلام کرد تا پایان نیمه نخست سال جاری، جشن اتمام پروژه بزرگ حدنگاری در استان برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری عصرتوس؛ «جعفر فرشچی طوسی» با اشاره به سفر رئیس سازمان اسناد و املاک کشور به استان در تشریح جزئیات این دستاورد اظهار داشت: در سال گذشته بالغ بر ۱۰۰۰ فقره سند تک‌برگ – ناشی از تبدیل اسناد دفترچه‌ای به کاداستر – در شهرک‌ها نواحی صنعتی خراسان رضوی صادر شده که در حال حاضر تنها حدود ۶۰ فقره سند دفترچه‌ای باقی مانده که مراحل صدور سند کاداستر برای آنها نیز در جریان است.

وی ضمن قدردانی از ادارات مرتبط این رویداد که در راستای اقتصاد مقاومتی و ایجاد شفافیت، ساماندهی مالکیت، تسهیل فضای سرمایه‌گذاری و تولید در استان همکاری نمودند ، افزود: علاوه بر این ، در سال گذشته عملیات تفکیک قطعات در برخی شهرک‌ها و نواحی صنعتی آغاز شده از جمله سرولایت، بیزه، ششتمد و گرماب نیز با موفقیت انجام و مراحل آن در حال پیگیری و صدور اسناد تک برگ می باشد.

تمرکز بر صدور اسناد شهرک‌های صنعتی واقع در عرصه اوقاف و آستان قدس در سالجاری

رئیس هیأت مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی اولویت‌های سال ۱۴۰۵ را اینگونه برشمرد : در امسال بیشتر بر تفکیک شهرک‌های صنعتی که عرصه آنها متعلق به اوقاف و آستان قدس رضوی است، متمرکز خواهیم بود. همچنین تفکیک قطعات فازهای کارگاهی و خدماتی این شهرک‌ها در دستور کار قرار دارد.

پیگیری تجمیع اسناد مشاعی و اجرای قانون تعیین تکلیف

فرشچی طوسی از دیگر برنامه کلیدی سال جاری، پیگیری تجمیع اسناد مالکیت مشاعی و تبدیل آنها به «اسناد شش‌دانگ کاداستر» خبر داد و گفت: این مهم از طریق اجرای قانون «تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی» (که پیش‌تر به ماده ۱۴۷ معروف بود) محقق خواهد شد. پیش‌بینی می‌کنیم جشن اتمام حدنگاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان تا پایان نیمه اول امسال برگزار شود.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در پایان خاطرنشان کرد: تکمیل فرآیند حدنگاری و صدور اسناد تک‌برگ، تنها یک خدمت اداری نیست؛ بلکه زیربنای اصلی ایجاد اعتماد برای ورود سرمایه‌های بزرگ به عرصه تولید در خراسان رضوی که با تثبیت مالکیت‌ها، راه برای توسعه زیرساخت‌ها، جذب سرمایه خارجی و داخلی و در نهایت جهش اقتصادی استان هموار شده است.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=21364

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com