• امروز : شنبه - ۲ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 7 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Saturday - 23 May - 2026
2

اجرای ۲۲۵ پروژه آبرسانی ‌در خراسان رضوی

  • کد خبر : 7290
  • 30 آبان 1402 - 4:47
اجرای ۲۲۵ پروژه آبرسانی ‌در خراسان رضوی
مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی از اجرای ۲۲۵ پروژه آبرسانی از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس, حسین امامی امروز در حاشیه بازدید از طرح‌های آبرسانی مشهد در  جمع خبرنگاران، اظهار داشت: این پروژه‌ها در ۱۴۵ روستا و سه شهر استان با چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار اجرا شده است.

وی این پروژه‌ها را شامل ۲۸۵ کیلومتر لوله‌گذاری خط انتقال، ۱۴۷کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه، احداث ۴۰ باب مخزن ذخیره به ظرفیت ۱۷ هزار مترمکعب، ۱۵ باب ایستگاه پمپاژ و حفر و تجهیز ۱۳۲ حلقه چاه اعلام کرد.

امامی افزود: در دور اول سفر هیئت دولت به خراسان رضوی هم ۹ مصوبه در دو حوزه آب و فاضلاب در نظر گرفته شد که تمام آنها با موفقیت اجرایی شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی تصریح کرد: تکمیل تأسیسات فاضلاب شهرهای سبزوار و قوچان، اجرای طرح فاضلاب بافت قدیم شهر ریوش (مرکز شهرستان کوهسرخ)، تکمیل طرح‌های آبرسانی به شهر تربت حیدریه، عملیات اصلاح خط انتقال آب گناباد و بهسازی تأسیسات شهر گناباد، تکمیل طرح آبرسانی به شهر فریمان، تکمیل و ارتقای کیفی احداث مخازن ذخیره ۱۰ هزار مترمکعبی سبزوار، آبرسانی به شهرهای طرقبه و شاندیز و آبرسانی به بجستان از مصوبات سفر رئیس جمهور به این استان در دی ماه سال گذشته بوده است.

امامی مبلغ مصوب برای اجرای این تعداد پروژه را ۲۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های سفر هیات دولت به خراسان رضوی ۸ هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=7290

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com