به گزارش پایگاه خبری عصر توس, جعفر فرشچی طوسی در قرارگاه تحول محیطزیست استان خراسان رضوی درباره وضعیت پروژه فاضلاب شهرک صنعتی چرمشهر، اظهار داشت: پروژه احداث طرح تصفیهخانه شهرک صنعتی چرمشهر با ظرفیت روزانه ۳ هزار مترمکعب در حال اتمام است.
وی خاطرنشان کرد: با مصوبات استانی و کمک دستگاههای اجرایی و پیمانکار، پروژه فعالتر شده و از روند و پیشرفت ۹۸ درصدی برخوردار است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی با بیان اینکه ابنیه تصفیهخانه تکمیل شده و خریداری تجهیزات در حال انجام است، تصریح کرد: با نصب لوازم در ۲۰ روز آینده این پروژه به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه شبکه جمعآوری داخلی شهرک صنعتی انجام شده است، خاطرنشان کرد: میزان فاضلاب تولیدی در شهرک صنعتی چرمشهر هماکنون حدود ۲۰۰۰ مترمکعب در شبانه روز است.








