• امروز : شنبه - ۲ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 7 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Saturday - 23 May - 2026
6

حادثه رانندگی در سبزوار پنج کشته بر‌جای گذاشت

  • کد خبر : 7463
  • 15 آذر 1402 - 4:30
حادثه رانندگی در سبزوار پنج کشته بر‌جای گذاشت
مسوول روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سبزوار گفت: برخورد یک دستگاه خودرو پراید با پایه بتنی تابلو در حاشیه جاده سبزوار - بردسکن پنج کشته برجای گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس, محمد همتی اظهار کرد:‌ این حادثه حدود ساعت چهار صبح به مرکز فرماندهی آتش نشانی سبزوار اعلام شد و آتش نشانان با ۲ دستگاه خودرو نجات و حریق به محل حادثه واقع در کیلومتر ۲۰ محور سبزوار – بردسکن اعزام شدند.

وی تصریح کرد: آتش نشانان پس از رسیدن به محل حادثه ضمن تامین ایمنی جاده با همکاری امدادگران هلال احمر اقدام به خارج کردن اجساد جان باختگان از درون خودرو کردند.

جاده سبزوار – ششتمد – بردسکن در مسیر آمد و شد خودروها بین استانهای جنوبی به شمال کشور، مسیری مهم با کارکرد ملی و حتی بین‌المللی است ولی عرض کم، آسفالت نامناسب و یک بانده بودن آن با وجود رفت و آمد پرحجم اتوبوس‌های مسافربری و خودروهای سنگین ترانزیتی این مسیر را به یکی از پرحادثه ترین محورهای ارتباطی خراسان رضوی تبدیل کرده است.

هم اکنون پنج ایستگاه آتش نشانی و خدمات ایمنی با ۱۱۰ آتش نشان در سبزوار فعال است.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=7463

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com