به گزارش پایگاه خبری عصرتوس، رییس یکی از هیات های ورزشی با انتقاد از عملکرد شهرداری از تزیین و غرفه آرایی سومین جشنواره «خانواده ورزش» عنوان کرد: هزینه سرسام آوری شده است و این در حالی است که بسیاری از ورزشکاران و قهرمانان استان به دلیل مشکلات مالی امکان حضور در مسابقات کشوری و ملی را ندارند و حتی هزینه ایاب و ذهاب برای حضور در باشگاه ها را به سختی پرداخت می کنند .
امیدوار بودیم بخشی از هزینه صرف شده در این جشنواره اختصاص به هیات های ورزشی قرار می گرفت تا پشتوانه محکمی برای تقویت و توسعه هیات ها برای استعداد یابی و تربیت قهرمانان هزینه شود.
بسیاری از ملی پوشان برای اعزام به مسابقات جهانی هم اکنون غرق در مشکلات مالی هستند و نیاز مبرم به حامیان ورزشی تا بتوانند هزینه اعزام را فراهم کنند وقتی با مدیریت تربیت بدنی شهرداری مذاکره می کنیم با در بسته مواجه می شویم ،وعده های توخالی و پوچ و در نهایت بعد از مدتی سرگردانی عنوان می کنند بودجه نداریم.
یکی دیگر از مربیان که سکاندار ورزش بانوان است در ادامه این گزارش می گوید: بانوان قشر مدال آور و محروم جامعه ورزشی هستند ،بسته های حمایتی ندارند و بارها برای تامین هزینه قطار از حضور در مسابقات باز مانده اند و حتی بعد از اینکه با هزینه شخصی به مسابقات اعزام شده اند و مدال آور ظاهر شدند تنها قدمی که برای تقدیر از این قهرمانان برداشته میشود گرفتن عکس یادگاری است همراه با وعده هایی که عملیاتی نمی شود.
مشکل اصلی ورزش بانوان پای کار نیامدن حامیان ورزش است و حق هم دارند چون ورزش بانوان پخش مستقیم ندارد و حتی فیلم گرفتن از ورزش بانوان ممنوع است.
یکی از شهروندان که در نمایشگاه «ورزش و خانواده »حضور داشت می گوید: چندی قبل همایش پیاده روی خانوادگی در مشهد تحت عنوان صبح و نشاط درمیدان کوهسنگی مشهد برگزار شد و فرزندم موفق شد در قرعه کشی یک دستگاه دوچرخه برنده شود مدتی است که این هدیه را هیات همگانی تحویل نمی دهد چند بار که مراجعه کردیم می گویند: شهرداری به وعده خود جهت ارائه ۱۵ دستگاه دوچرخه عمل نکرده است و ما نیز تا شهرداری هدایا را تقدیم نکند نمی توانیم اقدامی صورت دهیم خوب سوال اینجاست؟ شهرداری بودجه برای برگزاری نمایشگاهی با این حجم و زیبایی می تواند برگزار کند اما به وعده خود نمی تواند عمل کند.
در حاشیه برگزاری این نمایشگاه خوشبختانه آزادی عمل برای بانوان و آقایان بازدید کننده بسیار به چشم خورد و همگی شبهای به یادماندی را پشت سرگذاشتند.








