• امروز : جمعه - ۱ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 6 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Friday - 22 May - 2026
5

افزایش ۳۵ درصدی کالا از خراسان رضوی

  • کد خبر : 6748
  • 29 مهر 1402 - 7:46
افزایش ۳۵ درصدی کالا از خراسان رضوی
به گفته ناظر گمرک خراسان رضوی، میزان صادرات کالا در نیمه اول سال جاری از گمرک‌ها و بازارچه‌های مرزی استان در مقایسه با مدت مشابه پارسال به لحاظ وزن ۳۱ درصد و در ارزش ۳۵ درصد رشد داشته است.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، جواد جعفری با اعلام این خبر، اظهار کرد: در این مدت یک میلیون و ۲۷۴ تن کالا به ارزش ۷۳۷ میلیون دلار از گمرک‌ها و بازارچه‌های مرزی استان خراسان رضوی صادر شده است.

وی مهمترین کشورهای مقصد کالاهای صادراتی خراسان رضوی در این مدت را افغانستان، ترکمنستان و تاجیکستان عنوان و بیان کرد: عمده کالاهای صادراتی زعفران، پسته و تخم خوراکی پرندگان بوده است.

ناظر گمرک خراسان رضوی گفت: تراز بازرگانی گمرک‌های استان در نیمه نخست امسال مثبت و ۴۱۳ میلیون دلار است.

وی اظهار کرد: در نیمه نخست امسال ۱۰۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۲۴ میلیون دلار به استان خراسان رضوی وارد شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در وزن ۲۵ درصد کاهش و در ارزش ۱۵ درصد افزایش یافته است.

جعفری گفت: مهم‌ترین مبادی وارداتی کالا به خراسان رضوی در ۶ ماهه نخست امسال امارات متحده عربی، چین و هلند و عمده کالاهای وارداتی نیز تلفن همراه، پنبه و نخ است.

وی میزان ترانزیت کالا از خراسان رضوی در نیمه اول امسال را یک میلیون تن ذکر و بیان کرد: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲ درصد افزایش یافته است.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=6748

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com