به گزارش پایگاه خبری عصرتوس، علی معلومات با بیان این خبر گفت: لیگ جودو آینده سازان امید تا المپیک کشور یادواره شهدای کرمان از فردا پنجشنبه ۳ اسفند ماه با حضور ۱۳ تیم در سالن شهید شیرودی تهران آغاز می شود که تیم جودو رستوران صبا شاندیز با ترکیب برترین جودوکاران رده سنی نوجوانان و جوانان از خراسان رضوی و حمایتهای ارزشمند میلاد اکبری مدیریت این رستوران در این رقابتها شرکت میکند.
وی در خصوص حریفان تیمش در هفته اول لیگ کشور، ادامه داد: در این مرحله از دور رفت لیگ آینده سازان جودو کشور، تیم های آکادمی جودو هرندی و نماینده استان البرز را پیش رو داریم که طی دو رو با آنها به رقابت خواهیم پرداخت.
سرمربی تیم جودو صبای شاندیز تصریح کرد: با توجه به تمرینات آماده سازی و جدیت جودوکاران با استعداد تیم، امیدواریم در هفته نخست رقابتهای لیگ عملکرد قابل قبولی را به نمایش بگذاریم.
وی با اشاره به حضور تیم های پاس خوشگوار، گروه ساختمانی آینده سازان مشهد و هیات جودو چناران، دیگر نمایندگان خراسان رضوی در رقابتهای لیگ جودو آینده سازان کشور اظهار کرد: حضور۴ نماینده پر قدرت در این سطح از مسابقات کشوری، حاکی از ظرفیت بالا استان در این رشته المپیکی است که امیدواریم با وجود این استعدادها، شاهد درخشش دیگر نمایندگان استان در مسابقات لیگ کشور نیز باشیم.








