• امروز : سه شنبه - ۱۴ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : 24 - ربيع ثاني - 1448
  • برابر با : Tuesday - 6 October - 2026
♥1
انقلاب تجهیزاتی در آتش‌نشانی مشهد؛

از ورود نخستین بانوان آتش‌نشان تا چالش فرسایشی حوادث آسانسور در پی ناترازی برق

  • کد خبر : 22377
  • 07 مهر 1405 - 13:56
از ورود نخستین بانوان آتش‌نشان تا چالش فرسایشی حوادث آسانسور در پی ناترازی برق
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، ضمن تشریح دستاوردهای شش‌ماهه این سازمان و تأکید بر استراتژی توسعه زیرساختی، از ورود ۲۱ بانوی آتش‌نشان به بدنه عملیاتی و راه‌اندازی مرکز جامع تعمیرات تخصصی خبر داد؛ در عین حال، وی نسبت به تحمیل فشار مضاعف ناشی از قطع مکرر برق بر توان عملیاتی این سازمان هشدار داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری عصر توس، آتش‌پاد امیر حسامی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، ظهر سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت روز آتش‌نشان، ضمن گرامیداشت یاد شهدای این عرصه، گزارش عملکرد شش‌ماهه این سازمان را ارائه کرد.

وی با تأکید بر نقش محوری آتش‌نشانی در توسعه پایدار و ایجاد امنیت روانی شهروندان، توسعه زیرساخت‌ها را اولویت استراتژیک معاونت‌های چهارگانه سازمان برشمرد.

پیشتازی در تجهیزات و لجستیک, رکوردداری مشهد در کشور

حسامی با اعلام فعالیت ۵۶ ایستگاه آتش‌نشانی و احداث ۴ ایستگاه جدید، از تقویت ناوگان عملیاتی خبر داد و بیان کرد: مشهد پس از تهران، دومین کلان‌شهری است که با در اختیار داشتن ۱۳ خودروی پلتفرم و نردبان، از تجهیزات پیشرفته‌ای بهره می‌برد؛ به‌ویژه حضور دو نردبان ۷۲ متری در ناوگان ما که در سطح کشور بی‌نظیر است.

وی همچنین از راه‌اندازی مرکز جامع تعمیرات سازمان به مساحت ۱۵۰۰ مترمربع در اردیبهشت‌ماه خبر داد که با کاهش وابستگی به تعمیرگاه‌های سطح شهر، ضریب آماده‌به‌کار بودن خودروهای عملیاتی را به بالای ۹۸ درصد رسانده است.

ورود تاریخ‌ساز بانوان آتش‌نشان و تکمیل چرخه نیروی انسانی

یکی از نکات کلیدی این نشست، ورود نیروهای جدیدالورود به بدنه عملیاتی بود. مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهدبا اشاره به این مطالب اذعان کرد:۳۵۶ نیروی جدید پس از طی مراحل استخدامی و گذراندن دوره‌های آموزشی، تا پایان هفته وارد چرخه خدمت می‌شوند.

حسامی با اشاره به ورود ۲۱ بانوی آتش‌نشان برای نخستین بار در تاریخ این سازمان اضافه کرد: این بانوان در قامت نجاتگر و آتش‌نشان، در حوادثی که حضور آن‌ها ضرورت دارد، ایفای نقش خواهند کرد.

هشدار نسبت به چالش آسانسورها و قطع مکرر برق

بخش قابل‌تأمل اظهارات آتش‌پاد حسامی، مربوط به افزایش مأموریت‌های امداد آسانسور بود. وی با ابراز نگرانی عمیق تاکید کرد: در نیمه نخست امسال، از مجموع ۲۲ هزار و ۵۱ عملیات ثبت‌شده، حدود ۷ هزار عملیات مربوط به محبوسی در آسانسور بوده که ناشی از قطعی‌های مکرر برق است.

وی تأکید کرد: این وضعیت، توان عملیاتی سازمان را به‌شدت تحت‌الشعاع قرار داده است، چرا که ناچار به اعزام خودروهای سنگین برای رفع این حوادث هستیم که عملاً آمادگی سازمان برای حوادث بزرگ‌تر را با چالش مواجه می‌کند. این موضوع نیازمند تدبیر فوری سازمان نظام‌مهندسی و شرکت توزیع برق است.

آخرین وضعیت ساختمان‌های ناایمن, خروج ۸ ساختمان از لیست خطر

حسامی در خصوص آخرین وضعیت ایمن‌سازی ساختمان‌ها یادآور شد:۱۷۱ ساختمان ناایمن در سامانه منتاک ثبت شده است که با پیگیری‌های حقوقی و قضایی دادستانی، از ابتدای سال تاکنون ۸ ساختمان موفق به دریافت تأییدیه ایمنی شده و از لیست خارج شده‌اند.

وی عنوان کرد:اولویت‌بندی ایمن‌سازی با ۳۰ هتل‌آپارتمان، ۲۰ بازار و ۳۹ بیمارستان (که ۴ مورد غیرفعال هستند) در حال انجام است.»

امدادرسانی در جنگ رمضان و پروژه‌های در دست اجرا

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد در بخشی از سخنان خود به حوادث موسوم به جنگ رمضان اشاره کرد و افزود: در آن بازه زمانی، ۱۴ مورد اصابت در مشهد رخ داد که ۷ مورد آن نیازمند مداخله و امداد و نجات بود و نیروهای ما به‌صورت شبانه‌روزی در آماده‌باش کامل قرار داشتند.

وی همچنین از پیشرفت ۴۰ درصدی ستاد فرماندهی در میدان ابوطالب و بهره‌برداری قریب‌الوقوع از ایستگاه ۷۶ در بلوار توس خبر داد و خاطرنشان کرد:که بهبود معیشت کارکنان و توسعه ایستگاه‌ها در اراضی بیمارستان امام رضا (ع) و خیابان طرحچی ۱۹ با نگاه فرابخشی در دستور کار جدی سازمان قرار دارد.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=22377

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com