• امروز : پنج شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 21 May - 2026
2

۱۰۰ واحد خون از خراسان رضوی برای حادثه دیدگان انفجار به بندرعباس ارسال شد

  • کد خبر : 17655
  • 07 اردیبهشت 1404 - 5:22
۱۰۰ واحد خون از خراسان رضوی برای حادثه دیدگان انفجار به بندرعباس ارسال شد
اداره کل انتقال خون استان خراسان رضوی برای یاری رسانی به آسیب دیدگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی حدود ۱۰۰ واحد خون به بندرعباس ارسال کرد.

به گزارش پایگاه خبری عصرتوس، مصطفی مهدوی ارفع رئیس اداره روابط عمومی اداره کل انتقال خون استان خراسان رضوی، با اعلام این خبر گفت: “خوشبختانه در حال حاضر وضعیت ذخایر خون در استان خراسان رضوی مطلوب است و در صورت نیاز، محموله‌های بیشتری به بندرعباس ارسال خواهد شد و جای هیچگونه نگرانی برای مردم عزیز نیست.”

وی “از مردم نوعدوست خراسان رضوی، زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) که همواره یاری‌رسان بیماران نیازمند به خون بوده‌اند، صمیمانه قدردانی کرد و بیان کرد: از هموطنان عزیز تقاضا داریم اهدای خون را به عنوان یک عمل مستمر در برنامه زندگی خود قرار دهند، چرا که فرآورده‌های خونی دارای طول عمر کوتاهی هستند.”

مهدوی ارفع در پایان تاکید کرد: در صورت نیاز به اهدای خون، اطلاعیه‌های لازم از طریق رسانه‌های رسمی منتشر خواهد شد.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=17655

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 6انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com