• امروز : پنج شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 21 May - 2026
0
فرماندار خلیل آباد مطرح کرد:

احداث و اتصال ۲۴ نیروگاه‌ خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی خلیل‌آباد

  • کد خبر : 18276
  • 03 تیر 1404 - 4:45
احداث و اتصال ۲۴ نیروگاه‌ خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی خلیل‌آباد
فرماندار خلیل آباد گفت: ۲۴ نیروگاه‌ خورشیدی برای سایر چاه‌های کشاورزی این شهرستان در آينده نزدیک احداث و متصل خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری عصرتوس، علی گرمابی، در خصوص آخرین وضعیت احداث نیروگاه‌های خورشیدی چاه‌های کشاورزی گفت: تاکنون تعداد ۸۴ نیروگاه با ظرفیت ۷هزار کیلووات به مجموع نیروگاه‌های شبکه متصل شده است.
وی در ادامه افزود: همچنین فاز اول نیروگاه تجمیعی به ظرفیت هزار و ۳۰۰ کیلووات با مشارکت تعداد ۱۴ چاه کشاورزی در ابتدای سال‌جاری به شبکه متصل شده است.
فرماندار خلیل آباد بیان کرد: در حال حاضر نیز تعداد ۲۴ نیروگاه خورشیدی در چاه‌های کشاورزی در حال احداث است که در آینده نزدیک فرآیند اجرایی آن به اتمام رسیده و ۲هزار و ۴۰۰ کیلووات دیگر به شبکه برق متصل خواهند شد که این فرآیند رشد، حاصل مشارکت حداکثری مالکین چاه‌های کشاورزی شهرستان بوده که قابل تحسین است.
️گرمابی ادامه داد: شهرستان خلیل‌آباد به عنوان یکی از شهرستان‌های پیشگام در نهضت تولید محصول سبز با برق سبز با بالاترین سطح از همکاری کشاورزان به شمار می‌آید و امید است که در آینده نزدیک، عنوان شهرستان سبز در عرصه انرژی‌های تجدیدپذیر را از آن خود کند.
لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=18276

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com