• امروز : جمعه - ۱ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 6 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Friday - 22 May - 2026
4

کشف و ضبط بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در خراسان رضوی

  • کد خبر : 6705
  • 25 مهر 1402 - 8:20
کشف و ضبط بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در خراسان رضوی
به گفته دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی، بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق با اجرای طرح ضربتی پلیس امنیت اقتصادی استان، کشف و ضبط شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، حسین دشتبان با اشاره به اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت مبارزه با قاچاق دام زنده و محصولات استراتژیک اظهارداشت: از هشتم مهرماه به مدت ۷۲ ساعت همزمان با سایر نقاط کشور طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز توسط پلیس امنیت اقتصادی در سطح استان خراسان رضوی اجرا شد.

وی عنوان کرد:که در نتیجه این عملیات بیش از ۷۳۰ هزار لیتر سوخت، ۳۲۰ حلقه لاستیک، ۳۴هزار و ۸۱۲ قلم مواد غذایی، ۹ هزار و ۸۰۰ لیتر الکل صنعتی، هزار و ۱۱۰ ثوب انواع البسه ، هزار و ۶۶۲ قلم دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی و ۵هزار و ۶۰۰ کیلوگرم چوب کشف و ضبط شد.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی گفت: تنوع کالاهای مکشوفه طی این عملیات ضربتی نشان می دهد که قاچاقچیان با قاچاق کالاهای اساسی و مواد غذایی و دارویی امنیت غذایی، اقتصادی و درمانی کشور را نشانه رفته اند که با این طرح ضربتی بالغ بر ۳۳۰ و ۸۲۰ میلیون ریال است.

دشتبان خاطرنشان کرد: در رابطه با این کالاهای قاچاق تعداد ۴۸ نفر متهم دستگیر و ۵۵ دستگاه خودرو سبک و سنگین نیز شناسایی و ضبط شد.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=6705

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com