به گزارش پایگاه خبری عصر توس، محسن داوری با اعلام این خبر، اظهار کرد: مرکز زمین لرزه های صبح امروز همه در کشور افغانستان بوده اما مردم مشهد و دیگر مناطق استان آنها را احساس کرده و مناطق یاد شده را تحت تاثیر قرار داده است.
وی با بیان این که شهروندان مشهد تحت تاثیر این واقعه طبیعی قرار گرفته اند ادامه داد: پس از وقوع زمین لرزه ستاد بحران شهرستان تشکیل جلسه داد و همه دستگاه های متولی در این خصوص آماده باش هستند.
فرماندار مشهد گفت: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر بروز خسارت مالی و تلفات جانی به واسطه زمین لرزه های یاد شده در سطح شهرستان مشهد گزارش نشده است.
داوری افزود: از همه شهروندان درخواست می شودضمن حفظ آرامش خود پس از وقوع زلزله، هوشیازی لازم را در صورت وقوع پس لرزه های دیگر حفظ کرده تا تصمیم مناسب در زمان زلزله را اتخاذ کنند.








