• امروز : پنج شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 21 May - 2026
3

۲۳ درصد تست‌های کرونا نیشابور از نیمه دوم شهریور ماه مثبت بوده است

  • کد خبر : 6286
  • 03 مهر 1402 - 12:36
۲۳ درصد تست‌های کرونا نیشابور از نیمه دوم شهریور ماه مثبت بوده است
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، بررسی‌های آزمایشگاهی نشانگر افزایش آمار مبتلایان به کرونا است به گونه‌ای که ۲۳ درصد تست‌های انجام شده از نیمه دوم شهریور ماه مثبت بوده است.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، هادی حسین‌زاده با بیان اینکه حدود دو هفته هست که آمار ابتلا به ویروس کرونا و موارد بستری ناشی از آن در شهرستان افزایش یافته است، اظهار کرد: افزایش موارد بستری و مراجعان سرپایی با علایم تنفسی به بیمارستان‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت درمانگاه‌ها و مطب‌های خصوصی نسبت به هفته قبل در سطح دانشگاه گزارش شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: بررسی‌های آزمایشگاهی نشانگر افزایش آمار مبتلایان به کرونا است به گونه‌ای که ۲۳ درصد تست‌های انجام شده از نیمه دوم شهریور ماه مثبت بوده است.

وی با اشاره به اینکه هر چند هنوز هیچ نشانه‌ای دال بر وجود زیر سویهBA.۲.۸۶ در کشور وجود ندارد اما ورود آن غیر ممکن هم نیست، گفت: با توجه به اینکه همچنان ویروس کرونا در جامعه در حال چرخش است استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی و خود مراقبتی در مراکز تجمعی توصیه می‌شود.

حسین‌زاده با اظهار تاسف از اینکه میزان استفاده از ماسک به پایین‌ترین حد خود رسیده و این عادی انگاری نگران کننده است، اظهار کرد: برای پیشگیری از افزایش تعداد مبتلایان به کرونا، از عموم شهروندان عزیز خواهشمندیم در محافل عمومی حتماً از ماسک استفاده کرده و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمایند.

وی همچنین از شهروندان خواست حتماً برای حفظ سلامتی خود و خانواده‌شان به پروتکل‌های بهداشتی بیشتر از قبل توجه داشته باشند تا بیش از این گرفتار این بیماری نشوند، همچنین بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح ادارات و دستگاه‌های اجرایی تأکید می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور یادآور شد: منشأ ابتلا به ویروس کرونا، دور همی‌های خانوادگی، عدم استفاده از ماسک، پذیرش میهمان از سایر شهرها، سفر به خارج از شهرستان، حضور در بازار، حضور در تشییع جنازه و حضور در مراسم عروسی و… بوده است.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=6286

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com