• امروز : یکشنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 8 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Sunday - 24 May - 2026
1

گیرکردن دست کارگر مشهدی در دستگاه آسیاب ادویه

  • کد خبر : 17306
  • 21 اسفند 1403 - 15:59
گیرکردن دست کارگر مشهدی در دستگاه آسیاب ادویه
صبح امروز دست یک کارگر در دستگاه آسیاب ادویه در مشهد گیر کرد که با تلاش ماموران آتش نشانی، او با کمترین آسیب از دستگاه خارج شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، ماموران آتش نشانی ایستگاه ۳۶ مشهد موفق شدند دست کارگری را که صبح امروز در دستگاه آسیاب ادویه گیر کرده بود، با کمترین آسیب از دستگاه خارج کنند.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد در این خصوص گفت: “حدود ساعت ۹:۳۰ صبح امروز در پی اعلام مرکز فرماندهی ۱۲۵ مبنی بر گیر کردن دست یک کارگر در آسیاب ادویه، بلافاصله نجاتگران ایستگاه ۳۶ به محل حادثه در بلوار پیامبر اعظم(ص) اعزام شدند.”

آتشپاد دوم حسین صالح افزود: “با حضور نجاتگران آتش نشانی در کارگاه تولید ادویه مشخص شد که دست این کارگر حین کار در آسیاب گیر کرده است.”

وی گفت: “آتش نشانان موفق شدند با تلاش و دقت، دست حادثه دیده را با کمترین آسیب از آسیاب خارج کنند.”

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد اضافه کرد: “کارگر آسیب دیده برای طی مراحل درمانی به عوامل اورژانس حاضر در محل تحویل داده شد.”

حسین صالح در پایان از کارفرمایان خواست که ضمن آموزش موارد ایمنی به کارگران، حداکثر شرایط ایمنی را برای آنان فراهم کنند.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=17306

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com