• امروز : یکشنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 8 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Sunday - 24 May - 2026
2

ورود ۱.۵ میلیون گردشگر خارجی به خراسان رضوی

  • کد خبر : 17094
  • 05 اسفند 1403 - 14:27
ورود ۱.۵ میلیون گردشگر خارجی به خراسان رضوی
به گزارش پایگاه خبری عصر توس، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اعلام کرد: یک و نیم میلیون گردشگر خارجی تا پایان دی‌ماه امسال وارد این استان شدند.

یوسف بیدخوری افزود: ورود گردشگران خارجی از طریق فرودگاه مشهد ۵۵۲ هزار و ۲۵۱ نفر، مرز دوغارون ۷۸۱ هزار و ۱۴ نفر، مرز سرخس ۲۶ هزار و ۹۴۶ نفر، مرز باجگیران ۱۰۷ هزار و ۹۳۱ نفر و مابقی از مرز لطف‌آباد بوده است.

وی اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای میزبانی از زائران داخلی و گردشگران خارجی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز در حال انجام است و همکاری دستگاه‌های مختلف در قالب ستاد خدمات سفر استان در سطح بالایی برقرار است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ادامه داد: در حال حاضر، سه هزار و ۱۴۳ واحد تأسیسات گردشگری در استان فعال هستند که از این میان، ۲ هزار و ۳۸۷ واحد اقامتی با ظرفیت ۱۴۸ هزار و ۲۶۷ تخت رسمی فعالیت دارند. همچنین با احتساب ۲۲۲ هزار و ۳۱۲ تخت اضافه، ظرفیت پذیرش گردشگران افزایش یافته است.

بیدخوری افزود: درصد تکمیل ظرفیت واحدهای اقامتی رسمی در استان خراسان رضوی طی ۱۰ ماه گذشته به‌صورت میانگین به ۴۴ درصد رسیده است.

وی گفت: اقامتگاه‌های رسمی شامل هتل، هتل‌آپارتمان، مهمانپذیر و خانه‌مسافرها و اقامتگاه‌های بوم‌گردی است که بخش عمده ظرفیت در کلانشهر مشهد فعالیت دارد.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=17094

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com