• امروز : یکشنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 8 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Sunday - 24 May - 2026
0

افزایش ۱۱۰۰ جای پارک در مشهد

  • کد خبر : 17074
  • 05 اسفند 1403 - 13:55
افزایش ۱۱۰۰ جای پارک در مشهد
قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد از اضافه شدن ۱۱۰۰ جای پارک جدید در سطح شهر خبر داد و اعلام کرد که مجموع جای پارک‌های موجود در مشهد به بیش از ۱۷ هزار مورد رسیده است که از این تعداد، ۵۰۰۰ جای پارک در هسته مرکزی شهر قرار دارد. همچنین، ۳۵۰۰ جای پارک موقت برای ایام نوروز آماده‌سازی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، مهدی یعقوبی، صبح امروز در نشست خبری استقبال از بهار، اظهار داشت: امسال تلاش کردیم برای تأمین هزینه‌های المان‌های نوروزی از حامیان مالی بهره بگیریم و در این راستا، بوستان زائرپذیر غدیر به‌طور کامل آماده‌سازی خواهد شد.

وی در خصوص آذین‌بندی شهر افزود: توسعه گسترده‌ای در این بخش نداشتیم و تمرکز ما بر ارائه بهترین کیفیت از وضعیت موجود است. همچنین، ۴۳۰ المان خورشیدی در سطح شهر نصب شده است.

یعقوبی در ادامه گفت: در حوزه مدیریت پسماند، از میدان شهدا تا خیابان کوهسنگی، مخازن تفکیک زباله نصب خواهد شد. علاوه بر این، ۲۵۰۰ مخزن زباله اصلاح و رنگ‌آمیزی شده و ۷۰۰ مخزن جدید نیز خریداری و در نقاط مختلف شهر مستقر خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های حمل‌ونقل عمومی خاطرنشان کرد: طبق روال هرساله، استفاده از قطار شهری و اتوبوسرانی در ایام نوروز رایگان خواهد بود. همچنین، ساعت کاری و تعداد اتوبوس‌ها بر اساس نیاز افزایش می‌یابد. نظارت بر تاکسیرانی نیز تقویت شده است و روزانه ۴۰۰ نفر ساعت برای این امر برنامه‌ریزی شده است. علاوه بر این، ۱۵ اکیپ خودرویی برای نظارت و بازرسی فعال هستند و صدور فاکتور سفر برای خودروهای مبادی ورودی نیز اجرایی خواهد شد.

قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد در ادامه به هفته درختکاری اشاره کرد و گفت: این هفته از ۸ تا ۱۵ اسفند ادامه دارد و هر روز مراسم‌های خاصی برگزار خواهد شد. اما کاشت درخت به این هفته محدود نمی‌شود، چرا که تاکنون ۱.۵ میلیون درخت، پرچین و درختچه در سطح شهر کاشته شده و این روند تا پایان سال ادامه دارد. همچنین، در این هفته ۳۰ هزار درخت مثمر برای توزیع بین شهروندان در نظر گرفته شده است و برای درختان غیر مثمر محدودیتی وجود ندارد.

یعقوبی در زمینه بازارهای ارزاق عمومی نیز تأکید کرد: در شرایط اقتصادی فعلی، در همکاری با اتاق اصناف و اتحادیه بارفروشان، غرفه‌های فروش کالاهای اساسی را در فروشگاه‌های سطح شهر، به‌ویژه در مناطق حاشیه‌ای، در اختیار اصناف قرار خواهیم داد تا اقلام ضروری را بدون سود عرضه کنند. همچنین، ۶ فروشگاه برای بارفروشان در نظر گرفته شده و در صورت نیاز، جایگاه‌های جدیدی احداث خواهد شد. در اطراف حرم رضوی نیز ۶ بازار سیار برای تأمین مایحتاج زائران، ۶ نانوایی سیار و یک نانوایی در بوستان زائرپذیر غدیر فعال خواهد بود.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=17074

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com