• امروز : یکشنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 8 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Sunday - 24 May - 2026
2

رشد ۵۸ درصدی اجرای طرح کهاب در جایگاه‌های عرضه سوخت منطقه سبزوار

  • کد خبر : 16776
  • 10 بهمن 1403 - 15:25
رشد ۵۸ درصدی اجرای طرح کهاب در جایگاه‌های عرضه سوخت منطقه سبزوار
طرح کهاب در ۵۸ درصد از جایگاه‌های عرضه سوخت منطقه سبزوار به اجرا درآمد.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار گفت: این طرح با هدف حمایت از محیط زیست، کاهش آلودگی هوا، پیشگیری از انتشار گازهای سمی ناشی از بخار بنزین و همچنین جلوگیری از هدررفت بی‌رویه سوخت به مرحله اجرا درآمد.

حمید مظفری نژاد با اشاره به ۴۸ باب جایگاه سوخت مایع فعال در غرب خراسان افزود: با توجه به هم‌راستایی طرح کهاب با اهداف محیط زیستی و صرفه‌جویی‌های اقتصادی، تاکنون این طرح در ۲۸ باب جایگاه سوخت منطقه به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: اجرای طرح کهاب در مجاری عرضه سوخت تحت نظارت مستقیم مهندسان و کارشناسان منطقه انجام می‌شود. بر همین اساس، جایگاه‌های جدیدالاحداث ملزم به اجرای این طرح هستند و برای سایر جایگاه‌ها نیز، پس از تأمین اعتبار از سوی شرکت ملی پخش، در دستور کار قرار دارد.

مظفری نژاد افزود: در این فرآیند، تمامی بخارات ساطع‌شده از بنزین در فضای جایگاه جذب شده و مجدداً به‌صورت سوخت مایع به چرخه توزیع بازمی‌گردد.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=16776

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com