• امروز : یکشنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 8 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Sunday - 24 May - 2026
2

۱۳ مرکز جدید خراسان رضوی مجوز گردشگری سلامت دریافت کردند

  • کد خبر : 15906
  • 04 دی 1403 - 11:41
۱۳ مرکز جدید خراسان رضوی مجوز گردشگری سلامت دریافت کردند
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۳ مرکز درمانی جدید موفق به دریافت مجوز گردشگری سلامت (IPD) شدند.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، داوود خوش‌شکن با بیان اینکه برنامه بازدید و ارزیابی از ۱۶ مرکز درمانی متقاضی دریافت مجوز گردشگری سلامت با حضور رئیس اداره گردشگری سلامت و جمعی از کارشناسان این مجموعه انجام شد اظهار داشت: این مراکز شامل سه بیمارستان، دو مرکز جراحی محدود، یک مرکز پیشرفته تصویربرداری پزشکی، یک مرکز درمان سرطان و۹ درمانگاه تخصصی در زمینه‌های مختلف از جمله چشم، پوست و مو، و اعصاب و روان بودند.

وی با بیان اینکه این بازدیدها با هدف ارزیابی و بررسی درخواست‌های مراکز برای دریافت مجوز گردشگری سلامت(IPD) انجام شد تصریح کرد: در این بازدیدها، تیم ارزیابی با بررسی دقیق و معیارهای مشخص، عملکرد هر مرکز را ارزیابی کردند تا اطمینان حاصل شود که این مراکز استانداردهای لازم را دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در پایان از بین ۱۶ مرکز بازدید شده، ۱۳ مرکز موفق به کسب نمره لازم جهت اخذ مجوز گردشگری سلامت(IPD) شدند. این موفقیت نشان‌دهنده تعهد این مراکز به ارائه خدمات با کیفیت و رعایت استانداردهای لازم برای جذب بیماران بین‌المللی است.

گفتنی است؛ هم اکنون ۱۵۳ شرکت گردشگری دارای مجوز فعالیت در حوزه سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=15906

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com