• امروز : یکشنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 8 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Sunday - 24 May - 2026
1

پویش اهدای خون همدلی در خراسان رضوی برگزار می شود

  • کد خبر : 15383
  • 30 آبان 1403 - 10:20
پویش اهدای خون همدلی در خراسان رضوی برگزار می شود
رئیس اداره روابط عمومی انتقال خون خراسان رضوی گفت: پویش اهدای خون همدلی همزمان با هفته بسیج از ۲۹ آبان تا ۵ آذر همزمان با سراسر کشور در خراسان رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، مصطفی مهدوی ارفع رئیس اداره روابط عمومی انتقال خون خراسان رضوی گفت: پویش اهدای خون «همدلی» همزمان با هفته بسیج از ۲۹ آبان تا ۵ آذر همزمان با سراسر کشور در خراسان رضوی برگزار می‌شود.

او افزود: هدف از این پویش، ترویج فرهنگ اهدای خون و افزایش ذخایر خون برای بیماران نیازمند به خون و فرآورده‌های خون است. پایگاه‌های انتقال خون در سراسر استان خراسان رضوی آماده‌اند تا از اهداکنندگان خون و بسیجیان محترم استقبال کنند.

رئیس اداره روابط عمومی انتقال خون خراسان رضوی به اهمیت مشارکت گسترده مردم در اهدای خون و نجات جان بیماران تأکید کرد و از عموم شهروندان دعوت کرد تا در این حرکت انسان‌دوستانه شرکت کنند.

مهدوی ارفع بیان کرد: این برنامه‌ریزی در راستای تقویت روحیه همبستگی و همدلی در جامعه و گسترش همکاری‌های اجتماعی صورت گرفته است.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=15383

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com