• امروز : پنج شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 21 May - 2026
3
توسط مجمع نکوداشت غدیر در مشهد:

طرح ساماندهی ظرفیت مردمی و گروه‌های جهادی اجرایی می شود

  • کد خبر : 14973
  • 02 آبان 1403 - 7:25
طرح ساماندهی ظرفیت مردمی و گروه‌های جهادی اجرایی می شود
مدیر مجمع نکوداشت غدیر مشهد، گروه‌های جهادی و نهادهای مردمی به عنوان بازوان اجرایی این طرح، نقش مهمی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی خواهند داشت.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، حسین فلاح گفت: طرح ساماندهی ظرفیت مردمی و گروه‌های جهادی در مجمع نکوداشت غدیر به منظور تقویت همکاری‌های اجتماعی و فرهنگی در راستای ترویج ارزش‌های اسلامی و انسانی اجرا می‌شود.
وی افزود: این طرح با هدف بهره‌برداری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مردمی در برگزاری مراسم و فعالیت‌های مرتبط با غدیر به دنبال ایجاد همبستگی و مشارکت بیشتر در جامعه است.
فلاح اظهارکرد: گروه‌های جهادی و نهادهای مردمی به عنوان بازوان اجرایی این طرح، نقش مهمی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی خواهند داشت. این برنامه‌ها شامل برگزاری مراسم‌های ویژه، کارگاه‌های آموزشی و فعالیت‌های خیریه به منظور ترویج فرهنگ غدیر و ارزش‌های آن در میان جوانان و خانواده‌ها خواهد بود.
مدیر مجمع نکو داشت غدیر کرد: بر این باور هستیم که با ساماندهی این ظرفیت‌ها، می‌توان به تقویت بنیان‌های اجتماعی و فرهنگی جامعه کمک کرد و از این طریق، ارزش‌های اسلامی را در زندگی روزمره مردم نهادینه نمود. این طرح همچنین به دنبال ایجاد فضای مناسب برای مشارکت فعال‌تر جوانان و گروه‌های جهادی در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی است.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=14973
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی مجمع نگوداشت غدیر
  • 318 بازدید
  • بدون دیدگاه

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com