• امروز : یکشنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 8 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Sunday - 24 May - 2026
0

۱۰۱۰ زندانی از ابتدای سال ۱۴۰۰ آزاد شده‌اند

  • کد خبر : 16300
  • 26 دی 1403 - 14:00
۱۰۱۰ زندانی از ابتدای سال ۱۴۰۰ آزاد شده‌اند
مدیر عامل بنیاد کرامت رضوی، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۰۱۰ زندانی، از زندان آزاد شده و به کانون گرم خانواده بازگشتند.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، به نقل از آستان نیوز، محمدحسین استادآقا در شب میلاد امیر مومنان حضرت علی(ع) و روز پدر، در ویژه برنامه “دم، پویش آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد”، حضور یافت و اظهار داشت: شب گذشته در ادامه پویش مردمی «نذر امام» که از سال ۱۴۰۰ کلید خورده، به برکت امام هشتم با مشارکت خیرین و مردم عزیز، شرایط آزادی ۱۱۰ زندانی که پدر و مادر خانواده هستند و به دلیل جرایم غیرعمد در زندان بودند فراهم آمده است.

وی ادامه داد: از این تعداد ۸۸ زندانی از استان خراسان رضوی و ۹ استان دیگر آزاد شدند و ۲۲ زندانی دیگر تا ۲۷ رجب آزاد خواهند شد، ۲۰ نفر از این زندانیان که مشهدی بودند دیشب پس از آزادی، مهمان بارگاه منور شدند و ۶۸ زندانی دیگر امروز آزاد خواهند شد.

استادآقا تصریح کرد: در مجموع ۱۱ میلیارد تومان برای آزادی این زندانیان نیاز داریم که با مشارکت خیرین، ستاد دیه و آستان قدس رضوی با عنایت خداوند و به لطف حضرت رضا(ع) تامین خواهد شد.

مدیر عامل بنیاد کرامت رضوی، تصریح کرد: بخش مهمی از عملیات آزادسازی زندانیان توسط خادمان بارگاه منور رضوی و خادمیاران انجام می‌شود.

در همین راستا خادمان با پرچم متبرک رضوی و لباس مقدس خدمت، با شاکیان ملاقات کرده و ضمن گفت‌وگو از آنان درخواست می‌کنند که از شکایت خود صرف‌نظر کرده و به نام امام رضا(ع) بخشش کنند.

وی بیان کرد: پرونده مالی هزار و ۱۱ زندانی که تاکنون آزاد شده‌اند، ۶۷۰ میلیارد تومان بود که ۳۵۰ میلیارد آن به همت آستان قدس رضوی رضایت گرفته شد، ۵۰ میلیارد نیز توسط خیرین پرداخت شد و مابقی نیز توسط ستاد دیه و وام پرداخت شده است.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=16300

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com