• امروز : یکشنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 8 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Sunday - 24 May - 2026
0

عامل ۴۰ درصد تصادفات در مشهد عدم توجه به جلو است

  • کد خبر : 15386
  • 30 آبان 1403 - 10:23
عامل ۴۰ درصد تصادفات در مشهد عدم توجه به جلو است
رئیس پلیس راهور مشهد گفت: عامل ۴۰ درصد حوادث ترافیکی در این کلانشهر عدم توجه به جلو است و مکالمه با تلفن همراه حین رانندگی بسیار حادثه ساز است.

به گزارش پایگاه خبری عصر توس، محسن موسی آبادی رئیس پلیس راهور مشهد گفت: استفاده از تلفن همراه تا چهار برابر احتمال تصادف را افزایش می‌دهد.

او افزود: سرعت غیرمجاز نیز از مهمترین عوامل در وقوع تصادفات است و در این کلانشهر برخورد با رانندگان حادثه ساز با جدیت اجرا می‌شود.

رئیس پلیس راهور مشهد ادامه داد: هم اینک ترافیک در بلوار وکیل آباد، بلوار هاشمیه تا آزادی، بلوار ملک آباد تا سه راهی خیام و بلوار آزادی تا پیچ پردیسان در این کلانشهر پرحجم است.

موسی آبادی بیان کرد: در مسیر بلوار آزادی تا میدان استقلال، بزرگراه پیامبر اعظم و خیابان آیت الله عبادی نیز ترافیک پرحجم است.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=15386

برچسب ها

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com