• امروز : چهارشنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 24 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Wednesday - 6 December - 2023
2
در بازدید از موسسه صنعتی گوشت مشهد مطرح شد؛

همکاری کشتارگاه صنعتی مشهد و انجمن صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور

  • کد خبر : 1454
  • 30 آذر 1399 - 6:07
همکاری کشتارگاه صنعتی مشهد و انجمن صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور بر همکاری های آتی با موسسه صنعتی گوشت مشهد در جهت تامین گوشت قرمز و فرآورده های پروتئینی مورد نیاز تهران و سایر شهرهای کشور تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری عصرتوس، دکتر مسعود رسولی در جریان سفرش به استان خراسان رضوی با حضور در موسسه صنعتی گوشت مشهد از بخش های مختلف، سالنهای ذبح، فرآوری، بسته بندی، سردخانه ها و همچنین توانمندی های این واحد کشتارگاهی دیدن کرد.

وی در این بازدید با تقدیر از اقدامات و فعالیت های خوب صورت گرفته در موسسه صنعتی گوشت مشهد بر همکاری های بیش از پیش این موسسه با انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور در حوزه های مختلف تاکید کرد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیتهای خوب موسسه صنعتی گوشت مشهد، امیدواریم در آینده نزدیک شاهد همکاریهای مشترکی با این مجموعه بزرگ کشتارگاهی در راستای تامین گوشت قرمز و فرآورده های پروتئینی مورد نیاز تهران و سایر شهر های کشور باشیم.

مدیر موسسه صنعتی گوشت مشهد نیز در این بازدید ضمن معرفی واحد های مختلف از قبیل خطوط کشتار دام سبک و سنگین، سردخانه ها و سالن های بسته بندی و … این موسسه، گفت: اولویت این مجموعه تولید و توزیع گوشت و مواد پروتئینی سالم و بهداشتی با بالاترین سطح کیفیت در سبد خانوار هموطنان عزیزمان است.

سید مجید موسوی ادامه داد: در همین راستا تمام واحد های موسسه صنعتی گوشت مشهد با بهره گیری از دانش روز و تکنولوژی های نوین و همچنین نیروی های متخصص و متعهد به صورت مستمر درحال انجام خدمت در چرخه تولید گوشت قرمز و استحصالات دامی استان و کشور قرار دارند.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به وجود ظرفیتها و توانمندیهای مطلوب موسسه صنعتی گوشت مشهد، می توان در قالب تعاملات مشترک با انجمن ها و نهاد های تخصصی مرتبط با حوزه گوشت و مواد پروتئینی، همکاری های خوبی را در جهت رونق بیش از پیش این صنعت در استان خراسان رضوی و حتی کشور رقم زد./م.ا/۲۴۳۷/

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=1454

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com