• امروز : پنج شنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 25 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Thursday - 7 December - 2023
5

نشان سفیر مدرسه ساز به استاد عثمان محمدپرست اهدا شد

  • کد خبر : 1774
  • 17 فروردین 1400 - 4:26
نشان سفیر مدرسه ساز به استاد عثمان محمدپرست اهدا شد

معاون برنامه‌ریزی و توسعه‌ی مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور نشان سفیر مدرسه ساز را از سوی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور به استاد عثمان محمد پرست اهدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری عصرتوس،فاطمه مهاجرانی معاون برنامه ریزی سازمان نوسازی مدارس کشور در این دیدار افزود: استاد عثمان محمد پرست به واسطه دوتار خود بانی ساخت بیش از ۹۰۰ مدرسه در ایران هست و ایشان را در تمام این مدارس سهیم می‌دانیم و به پاس قدردانی از وی مدرسه ای به نام استاد عثمان محمد پرست و در شأن ایشان در شهر خواف ساخته خواهد شد و امید است مهرماه ۱۴۰۱ افتتاح شود.

در ادامه این سفر یک روزه که رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز هم مهاجرانی را همراهی می کرد، از چند مدرسه فرسوده بازدید و یک مدرسه نیز در روستای مرزی مژن آباد خواف افتتاح شد.

مهاجرانی ضمن افتتاح این مدرسه اظهار داشت: در دوران خدمتم در نوسازی، این اولین موردی است که می بینم افرادی این گونه برای ساخت فرهنگ همت می کنند و این می‌شود که خراسان، خراسان حکیم سبزواری، عطار نیشابوری و عثمان محمد پرست می‌شود.

شهرستان مرزی خواف در جنوب شرقی استان خراسان رضوی واقع شده و جمعیتی بیش از ۱۴۰ هزار نفر داشته که حدود ۳۵ هزار نفر آن را دانش آموزان تشکیل می دهند.

لینک کوتاه : https://asrtoos.ir/?p=1774

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com