محسن صیادی در گفتوگو با خبرنگار عصر توس در مشهد اظهار کرد: پس از پنج سال التهاب در بازار گوشت مرغ و تخم مرغ، با برنامهریزی های کارشناسی شده و نظارت های مستمر بازرسان اصناف، شاهد آن هستیم که میزان تولید و عرضه مرغ گوشتی افزایش پیدا کرده است.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی افزود: از اسفند ۱۴۰۲ با توجه به شرایط مساعد جوجه ریزی پس از حدود پنج سال، موجب از بین رفتن قیمت کاذب گوشت مرغ در بازار شده و قیمت ها به تعادل رسیده است، به گونه ای که فروشندگان، مرغ گوشتی خود را زیر قیمت مصوب نیز عرضه می کنند.
صیادی گفت: شایان ذکر است این اقدامات در افزایش تولید و عرضه تخم مرغ نیز انجام شده است.