• امروز : جمعه - ۷ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Friday - 29 August - 2025
0
مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی خبر داد؛

مشهد، میزبان نخستین همایش ملی «بانوی پیشران، بنیان فردا»

  • کد خبر : 19409
  • 04 شهریور 1404 - 8:02
مشهد، میزبان نخستین همایش ملی «بانوی پیشران، بنیان فردا»
مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از برگزاری همایش ملی «بانوی پیشران، بنیان فردا» در مشهد خبر داد و گفت: این همایش هشتم و نهم شهریور ماه با محوریت بانوان کارآفرین شرکت‌های دانش‌بنیان در محل هتل نوین پلاس برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری عصرتوس، فاطمه حامد در نشست خبری با اشاره به اهداف برگزاری این همایش گفت: استاندار خراسان رضوی همواره بر حوزه اشتغال، کارآفرینی و استفاده از فناوری‌های نو تأکید کرده و ما نیز در دفتر زنان و خانواده، مأموریت یافتیم که در مسیر تحقق این رویکرد گام برداریم و به همین منظور بازدید‌هایی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک های علم و فناوری داشتیم.

وی در ادامه افزود: بر همین اساس و پس از بررسی ظرفیت‌های استان، تصمیم گرفتیم این همایش را از سطح استانی به سطح ملی ارتقا دهیم تا شبکه‌سازی بین شرکت‌های دانش‌بنیان با مدیریت بانوان شکل گیرد.

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی، با بیان اینکه جلسات هماهنگی از اسفند سال گذشته آغاز شد، بیان کرد: یکی از مشکلاتی که بانوان کارآفرین در بازدیدهای ما از شرکت های دانش‌بنیان، مطرح کردند، نبود شبکه‌سازی و بی‌اطلاعی از خدمات دستگاه‌های متولی بود. این همایش فرصتی برای تبادل تجربه، آشنایی با ظرفیت‌ها و ارائه خدمات حمایتی به شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود.

حامد ادامه داد: در این همایش چهار کارگاه آموزشی شامل مالکیت فکری، تأمین مالی، بازاریابی و فروش فناوری، و بازار صادرات فناوری برگزار می‌شود و یک پنل تخصصی نیز برای جمع‌بندی مسائل و مشکلات پیش‌بینی شده است. همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی و بنیاد ملی نخبگان در این برنامه حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به سایر برنامه‌های جنبی این رویداد گفت: در حاشیه همایش از کتاب “نام‌های ماندگار بانوان کارآفرین صنعت استان خراسان رضوی” رونمایی می‌شود و نشست مدیران کل امور زنان و خانواده استان‌های کشور با حضور معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز برگزار خواهد شد.

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی همچنین تاکید کرد: سند ارتقای وضعیت زنان استان خراسان رضوی که به عنوان استان منتخب کشور شناخته شده است، نیز در این نشست معرفی می‌شود.

حامد با اشاره به برنامه‌های آینده نیز، تصریح کرد: در حاشیه این همایش نمایشگاهی از فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان با مدیریت بانوان برپا می‌شود و همچنین یک استودیوی خبری ویژه رسانه‌ها نیز در این همایش، تدارک دیده شده است.

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی با اشاره به برگزاری نخستین همایش ملی «بانوی پیشران، بنیان فردا» در مشهد گفت: در واقع این رویداد ملی برای نخستین بار به صورت پایلوت، در کشور برگزار می‌شود اما باید دید خروجی آن چگونه خواهد بود.

وی در ادامه بیان داشت: تلاش ما بر این است که این همایش به صورت سالانه برگزار شود، اما استمرار آن منوط به نتایج و دستاوردهایی است که از نخستین دوره حاصل خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست، به آمار بانوان کارآفرین در استان خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: ۵ هزار بانوی کارآفرین در حوزه‌های مختلف در سطح استان فعالیت دارند که این آمار نشان‌دهنده جمعیت فعال بانوان کارآفرین در سطح استان است.

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی، ادامه داد: خوشبختانه در دولت چهاردهم شاهد حضور پررنگ‌تر بانوان در عرصه‌های مدیریتی و جلسات تصمیم‌گیری هستیم. در استان خراسان رضوی نیز با تشکیل اتاق اندیشه‌ورزی و کارگروه‌های ذیل آن، از بانوان برای مشارکت در فرآیندهای تصمیم‌سازی دعوت می‌شود.

حامد اظهار کرد: البته برای افزایش مشارکت بانوان در امور مدیریتی و تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی٬ها، نیازمند تغییر رویکرد و ارتقای عزت نفس و اعتماد به نفس آنان در جامعه هستیم که یکی از وظایف اصلی دفتر امور زنان و خانواده ایجاد همین خودباوری است که با برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های توانمندسازی این مهم، محقق خواهد شد.

وی افزود: در راستای ارتقای هدف مشارکت بانوان استان، پس از برگزاری این همایش کارگروه “زن و رسانه” در دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی تشکیل خواهد شد تا علاوه بر انعکاس اخبار، از ظرفیت بانوان رسانه‌ای برای دریافت مشورت و شناسایی بهتر مسائل اجتماعی بهره گرفته شود.

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی، در پایان از حمایت‌ها و همکاری‌های استاندار خراسان رضوی، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی، دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های علمی و صنعتی استان در برگزاری این همایش قدردانی کرد و گفت: امیدواریم این رویداد، نقطه عطفی در معرفی توانمندی بانوان کارآفرین و تقویت جایگاه آنان در اقتصاد دانش‌بنیان کشور باشد.

لینک کوتاه : http://asrtoos.ir/?p=19409

ارسال نظرات

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 2انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه خبر عصر توس/رسانه نسل امروز

دفتر مرکزی: مشهد

ایمیل: asrtoosnews@gmail.com