به گزارش عصرتوس، علیرضا قامتی در جلسه ستاد مقابله با کرونا افزود: آمارها برخلاف آنچه که شایع شده نشان میدهد میزان ابتلا به کرونا در بین روستاییان بیشتر است و این یک پیام هشدار دهنده میباشد که باید از طریق دهیاران و بخشداران منتقل شود.
وی ادامه داد: عدالت در نظارت بر اصناف باید رعایت شود تا محدودیتها موجب محرومیت نشده و حقوقی از شهروندان ضایع نشود و نوع مدیریت اصناف در زمان شیوع کرونا باید با فرهنگسازی گسترش پیدا کند و وظایف هر شخص و اداره و نهاد مشخص است و با هر کسی که کوتاهی کند باید برخورد قانونی انجام شود.
فرماندار نیشابور گفت: هیچ واکسنی خارج از شبکه توزیع وزارت بهداشت در نیشابور تزریق نشده و این موضوع مورد توجه ستاد مقابله با کرونا و وزارت بهداشت قرار دارد و باید انتشار اطلاعاتی را که موجب نگرانی شهروندان شده و در روند تزریق واکسن کرونا تاخیر ایجاد میکند، مدیریت کنیم.
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور نیز در این جلسه گفت: در مرحله نخست تزریق واکسن کرونا ۶ هزار و ۹۵۸ دز و در مرحله دوم هزار و ۸۵۰ دُز به سه هزار و ۸۱۱ نفر در این شهرستان تزریق شد.
محسن عظیمی نژاد افزود: تاکنون ۴۳۰ نفر از کارکنان بهداشت و درمان نیشابور در مرحله نخست واکسن کرونا دریافت کردند و از این هفته مرحله دوم واکسیناسیون برای گروه سنی ۸۰ سال آغاز میشود.
وی ادامه داد: واکسنهای تزریق شده در نیشابور شامل واکسنهای سینوفارم چینی، اسپوتنیک روسی، بهارای هندی و آسترازنکای کرهای بوده که عوارض جانبی نداشته است.